BLOG

3 tips om huidproblemen 100% aan te pakken met Matcha! Inclusief lekker EN ubergezond smoothie recept!

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en verdient daarom veel aandacht. Mijn doelstelling is om jou bewust te maken van jouw huid en jouw keuzes voor de verzorging van de huid. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en jouw huid.
Het resultaat van een stralende huid wordt behaald door dagelijks thuis te werken met de juiste producten, door een healthy lifestyle, met gezonde, afwisselende voeding en natuurlijk met de salon behandelingen!
Die 100% aanpak, dat wil jij toch ook? Wist je dat Matcha thee daar een grote rol in kan spelen? In onderstaande tips lees je hoe je met Matcha effectief huidproblemen kunt aanpakken.

Wat is Matcha?

Matcha is de oudste, meest zeldzame en verfijnde theesoort uit Japan. Het wordt vaak in verband gebracht met de term superfood. De gezondheidsvoordelen overtreffen werkelijk alles. Matcha bevat wel 137x meer antioxidanten bevat dan groene thee! Je neemt namelijk honderd procent uit het theeblaadje op, wat het hele blaadje wordt vermalen tot poeder. Hello stralende glow en welkom zero-waste gedachte. Matcha bevat L-theanine. Dit stofje zorgt ervoor dat je kalmeert, je blijer voelt en alert blijft.

Tip 1: Drink je huid gezond

Drink je huid gezond met 1 à 2 kopjes MATCHA TEABLEND per dag. Matcha heeft een hoge anti-oxidatieve werking. Voor een dagelijkse portie antioxidanten zijn niet meer dan 1 à 2 kopjes per dag nodig. Eén kopje MATCHA TEABLEND+ staat bijvoorbeeld gelijk aan 10 kopjes reguliere groene thee. Matcha beschermt je huid tegen vrije radicalen en veroudering en het hydrateert de vochtarme huid. En wat super leuk is aan de Matcha poeder is dat het niet alleen voor thee gebruikt kan worden. Je kan het ook perfect inzetten bij veel andere recepten, bijvoorbeeld smoothies en muffins!!

Detox de huid met een heerlijke groene smoothie met MATCHA TEABLEND! Deze smoothie reinigt het lichaam, verwijdert gifstoffen uit organen en verbetert het energieniveau.

ZO MAAK JE HET
Maak de ingrediënten schoon en snij ze eventueel in kleine stukjes. Pureer de boerenkool, banaan, avocado, sinaasappelsap, Matcha Teablend+ en water in de blender. Schenk de smoothie in glazen en garneer ze eventueel met wat boerenkool of een andere garnering

Tip 2: Verzorg je huid met MATCHA TEABLEND

Scrubben is goed voor je huid. Deze MATCHA TEABLEND kan je mengen met je eigen scrub of de SCRUB+ van IK Skin Perfection. MATCHA verwijdert de dode huidcellen waardoor je huid schoon en de hele dag zijdezacht aanvoelt. De Matcha in de scrub zorgt ervoor dat celvernieuwing wordt gestimuleerd, het ondersteunt bij huidproblemen (deze scrub is ook geschikt voor de meest kwetsbare en schilferige huid!), zorgt voor een gezonde huid en een vitale en stralende huidteint.

Wist je dat je Matcha ook kan gebruiken in een gezichtsmasker? Vermeng één theelepeltje MATCHA TEABLEND+ met het DOUBLE+ masker voor een heerlijke antioxidantenboost op je huid!

Tip 3: Behandeling in de salon

Detoxjouwhuid-gezichtsbehandeling met Bamboo Detox Mask en MATCHA TEABLEND. Naast voeding en thuisverzorging, is iedere 4 tot 6 weken een behandeling in de salon nodig om je huidwensen en huidproblemen optimaal aan te pakken. Dit seizoen heb ik een gezichtsbehandeling ontwikkelt om jou huid te Detoxen!

In deze behandeling maak ik gebruik maken van het Bamboo Detox Mask en de MATCHA TEABLEND. Door het bamboohoutskool in dit masker worden vuil en bacteriën als een magneet aangetrokken. Dit houtskool zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen. Voeg je daar twee theelepels Matcha aan toe, dan wordt de anti-oxidatieve werking nog vele malen versterkt!

Meer info?

Wil jij ook optimaal werken aan jouw huidwens of huidprobleem? Ik help je graag! Laat je gegevens achter en ik help je graag verder!

Liefs Manon