ONCOLOGIE

Ik wil graag voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces.

Ziek zijn is niet leuk. Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook je uiterlijk nog eens verandert, kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen.

Ik wil graag voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met uzelf beter voelen. Daarom geef ik advies en informatie over uiterlijke verzorging bij kanker.

Dit houd in dat ik je help bij keuzes voor jouw huidverzorging, van de reiniging tot aan de zonbescherming. Jou voorzien van een heerlijke verwenbehandeling en ook bij een passend make-up advies hoort tot de mogelijkheden. Allemaal gebaseerd op natuurlijke en verantwoorde producten en afgestemd op jouw wensen, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend de deur uit gaat. Echt een moment voor jezelf.

Heb jij iemand in je omgeving die je dit moment voor zichzelf gunt? Neem dan gerust contact op. We nemen samen de tijd voor je verhaal en maken er een prachtige dag van voor de ontvanger van dit mooie cadeau!