OVER MANON

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Manon van Woudenbergh en ik geloof in de schoonheid van iedereen. Mijn missie is de natuurlijke schoonheid versterken!

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en verdient
daarom veel aandacht. Mijn doelstelling is om jou bewust te maken van jouw huid en jouw keuzes voor de verzorging van je huid. Met respect, liefde en door te luisteren naar jouw verhaal.

Sinds 2014 ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen salon
in IJsselstein. Je kunt bij mij terecht voor al jouw vragen en behandelingen rondom huidverzorging, huidverbetering, huidverjonging en visagie. Door een breed scala aan opleidingen, bijscholingen en ontzettend veel passie voor het vak ben je op het juiste adres om jouw droomhuid te bereiken. In mijn salon bied ik een variatie aan gezichts- en lichaamsbehandelingen voor zowel dames als heren en onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit, vakkennis en persoonlijke benadering. Alle behandelingen worden uitgevoerd met producten die aan de hoogste wetenschappelijke eisen voldoen. 

Naast de salon ben ik ook online jouw persoonlijke huidcoach.
In mijn webshop vind je te gekke huid pakketten en producten die jou helpen naar een stralende huid. Daarnaast kan je een online huidanalyse aanvragen. Met veel plezier spreken we een (online) moment af en maak ik een persoonlijk plan voor je.

Wil je meer weten over mij? Een berichtje vind ik altijd gezellig! Het lijkt mij ontzettend leuk om je te ontmoeten.

Liefs Manon
vierkant