HUIDVERBETERING SPECIAAL VOOR de ouder wordende huid

Gelukkig worden we allemaal ouder! Wanneer je ouder wordt verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat fijne lijntjes en rimpels vertonen, wordt droger en er kunnen ouderdomsvlekken, expressielijntjes en oneffenheden ontstaan. 

De huid begint vanaf het 30e levensjaar te verouderen en verdient dan ook extra aandacht! Met de juiste verzorging wordt de collageen aanmaak gestimuleerd, de elasticiteit van de huid bevordert en worden rimpels zichtbaar verminderd! 

De IK Skin Perfection producten werken tot diep in de huid door en zorgen voor celvernieuwing en een vitale en stralende huid. Laat jouw huid mooi en langzaam verouderen dankzij dit zorgvuldig samengestelde pakket van IK Skin Perfection. Op een natuurlijke manier halen we het beste naar boven in jouw huid en huidconditie.

Lees hieronder meer

KENMERKEN VAN EEN ouder wordende HUID

Speciaal voor jou samengesteld

Deze exclusieve huidverbeteringspakketen zijn speciaal voor jou zorgvuldig samengesteld. Gebaseerd op huidverbetering en de weg naar een stralende huid. Ik heb de krachten van IK Skin Perfection voor jou gebundeld in 1 pakket voor jouw huidwens.

Het pakket omvat standaard:

 • SILK+: De reiniging SILK+ is een zeer zachte en milde reinigingsmilk, lotion met pH-hersteller en oogmakeup remover in één. De perfecte voorbereiding op uw skincareroutine.
 • EYE+: Een effectieve oogcontour crème die de tekenen van huidveroudering tegen gaat. Vermindert wallen en donkere kringen rondom de ogen en stimuleert de aanmaak collageen en elastin
 • BOTUFIX+ of RETINOLC+:
   • BOTUFIX: het anti-age serum met botox-achtige werking voor een direct liftend effect. Krachtige peptiden stimuleren collageenaanmaak en verminderen fijne lijntjes en rimpels.
   • RETINOLC+: “Het wondermiddel” dat de zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid verminderen. Een dagelijkse vitamine boost dat de huid egaler, steviger en gladder maakt.
 • RE-NEWING+: Voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal, waardoor de huid weer gaat stralen.
 • MINERAL SPF+: Een krachtige hydraterende minerale zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. Voelt niet plakkerig en smeert lekker uit en laat geen witte waas achter.
 • RELIFT+: zeer exclusieve gezichtscrème die het verouderingsproces vertraagd en de huidstructuur verbeterd. Reduceert rimpels, stimuleert collageen aanmaak en remt de vorming van ouderdomsvlekken.

Je kunt ook kiezen voor het deluxe pakket, dan ontvang je extra:

 • SCRUB+: De SCRUB+ is een exclusieve crèmepeeling die op een zachte en veilige wijze dode huidcellen verwijdert en de huid laat stralen!
 • DOUBLE+: deze exclusieve formule biedt de huid een onmiddellijke oppepper en hydrateert, voedt, beschermt en ondersteunt het herstel van de huid.
  Uitleg over de producten en hoe je ze gebruikt!

PERSOONLIJK ADVIES

Wil je een persoonlijk huidadvies? Stuur mij een bericht met jou wensen, klachten en een foto van jou huid. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.