HUIDVERBETERING SPECIAAL VOOR ACNE

Acne is een van de vervelendste huidproblemen ter wereld. Dit huidprobleem ontwikkelt zich meestal rond de puberteit, maar kan ook later optreden bij volwassenen. 

Een acne huid vertoont vaak zichtbare symptomen zoals puistjes, mee-eters en ontstekingen. Deze bevinden zich op veelal op de rug, het gelaat en of op het decolleté. De plekjes en ontstekingen kunnen behoorlijk wat schade aan de huid aanrichten en daarbij blijvende vlekjes en/of littekens achterlaten. 

Om dit te voorkomen is het erg belangrijk je huid thuis goed te verzorgen! Dit pakket is zo samengesteld dat het werkt aan de verbetering van jouw onrustige acne huid en tegelijkertijd aan vermindering van de littekens.

Lees hieronder meer

KENMERKEN ACNE-HUID

Speciaal voor jou samengesteld

Deze exclusieve huidverbeteringspakketen zijn speciaal voor jou zorgvuldig samengesteld. Gebaseerd op huidverbetering en de weg naar een stralende huid. Ik heb de krachten van IK Skin Perfection voor jou gebundeld in 1 pakket voor jouw huidwens. 

Het pakket omvat standaard:

  • FOAM+: De Foam+ is een 3-in-1 reiniging voor de onzuivere (probleem)huid
  • AHA+: Verfijnd poriën, egaliseert de teint en vermindert oneffenheden en onzuiverheden. Het serum hydrateert en verheldert het gelaat.
  • AHAMAX+: Lichte matterende 24uurs fluid die het huidvernieuwingsproces ondersteunt en poriën verfijnt De poriën worden verfijnd en acne en bacteriële infecties verminderen.
  • SCRUB+: De SCRUB+ is een exclusieve crèmepeeling die op een zachte en veilige wijze dode huidcellen verwijdert en de huid laat stralen!
  • MINERAL SPF+: Een krachtige hydraterende minerale zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. Voelt niet plakkerig en smeert lekker uit en laat geen witte waas achter.

Je kunt ook kiezen voor het deluxe pakket, dan ontvang je extra:

  • SALICYL ACID+: De BHA Activating Liquid is de oplossing voor de onzuivere huid met prove poriën. Salicylzuur dringt diep door in de poriën en lost daar opgehoopt talg op.
  • BAMBOO DETOX MASK+: stimuleert celvernieuwing en verfijnt poriën.

PERSOONLIJK ADVIES

Wil je een persoonlijk huidadvies? Stuur mij een bericht met jou wensen, klachten en een foto van jou huid. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.