BLOG

In deze blog houd ik je op de hoogte van beautytrends, geef ik tips voor het verzorgen van jouw huid, en houd ik je up to date wat betreft de nieuwste en fijnste beautyproducten.

Yes Green Skincare Routine: Zo verzorg jij je (extreem) gevoelige huid!

Bij het verzorgen van een gevoelige huid met de juiste skincare producten is het belangrijkste dat je je huid beschermt en niet onnodig irriteert. Hoe kun je je huid dan het beste verzorgen en welke producten heb jij dan nodig in jouw skincare routine om je gevoelige huid te verzorgen? Ik leg het je graag uit!

3 tips om huidproblemen 100% aan te pakken met Matcha! Inclusief lekker EN ubergezond smoothie recept!

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en verdient daarom veel aandacht. Mijn doelstelling is om jou bewust te maken van jouw huid en jouw keuzes voor de verzorging van de huid. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en jouw huid .

Houd je huid in optimale conditie
met de Mix It Oil Infusions

Soms heeft je huid gewoon behoefte aan iets extra’s. Bij het veranderen van de seizoenen of door kou en stress. Door regelmatig naar de huid te kijken en haar te voorzien in wat de huid op dat moment nodig heeft, houd je je huid in optimale conditie. De Mix It Oil Infusions bieden daarvoor de uitkomst!

LAST VAN ACNE?

Daar istie dan, je eerste pukkel. Gatsie al die hormonen in jouw pubertijd gieren al door je lijf en dan moet er ook nog zo’n lelijk rood ding op je gezicht ontstaan. En nog wel precies op je voorhoofd! Dat moet weg. Knijpen, krabben, schuren.. Shit dat helpt niet. En tot overmaat van ramp komt de volgende ernaast. De knijpkrabschuur plek blijf een hele tijd kei rood en je wilt eigenlijk niet dat iemand je zo ziet.

Pigmentvlekken, een vervelend huidbeeld

Pimentvlekken, vaak geeft het een ongelijkmatig huidbeeld en je kan er ouder door lijken. Soms zijn het hele kleine vlekjes, maar het kunnen ook hele storende grote vlekken worden. Vaak worden pigmentvlekken als cosmetisch storend gezien. Hoe ontstaan pigmentvlekken en een nog belangrijkere vraag, krijg je ze weg?