BLOG

Last van Acne?

Daar istie dan, je eerste pukkel. Gatsie al die hormonen in jouw pubertijd gieren al door je lijf en dan moet er ook nog zo’n lelijk rood ding op je gezicht ontstaan. En nog wel precies op je voorhoofd! Dat moet weg. Knijpen, krabben, schuren.. Shit dat helpt niet. En tot overmaat van ramp komt de volgende ernaast. De knijpkrabschuur plek blijf een hele tijd kei rood en je wilt eigenlijk niet dat iemand je zo ziet.

help, Acne!

Een van de meest voorkomende en meest vervelende huidaandoeningen! Je gezicht is jouw visitekaartje en voor iedereen uniek. Het is vreselijk als dat verwoest wordt door die stomme pukkels! Ik hoop van harte dat het jou straatje voorbij is gereden, maar voor velen is dat niet het geval. Inclusief voor mij niet, dus ik weet heel erg goed wat je meemaakt. Het moet weg. En wel zo snel als mogelijk

Helaas heb ik als skin coach geen toverstaf. Maar ik wil je wel heel graag helpen en begeleiden naar een mooi verzorgde huid, die steeds minder pukkels en vlekjes gaat vertonen en naar die huid waar jij je weer heel gelukkig in kan voelen!

Een acne behandeling is een totaalplaatje. We moeten als team samenwerken. We beginnen met een uitgebreide intake. Hoe meer ik van de voorgeschiedenis weet hoe beter ik jouw persoonlijke plan kan samenstellen. Daarna bespreken we de mogelijkheden voor de behandeling. Deze zijn vaak niet zo leuk, de ontstekingen kunnen gevoelig zijn, maar met voldoende afwisseling tussen ontspanning en aanspanning slaan we ons erdoor heen. Bij mij mag je jezelf zijn, er is niets zomaar fout en alles wat er gebeurt wordt overlegd. En daarnaast krijg je huiswerk mee naar huis in de vorm van een skincare pakket. Het is heel belangrijk dat je thuis ook je huid goed gaat verzorgen. 50% thuisverzorging en 50% salonbehandeling maakt 100% resultaat.

Mag ik in jouw team ? En jouw begeleiden naar jouw droomhuid? Ik zal er alles aan doen om dit te realiseren, daar kun je op rekenen!!

Liefs Manon

P.S.

KIJK JIJ EVEN JE ZORGVERZEKERINGSPAKKET NA? ALS ACNE ONDER JOUW POLIS VALT, DAN WORDEN JOUW BEHANDELINGEN VERGOED!