BRUIDSVISAGIE

Allereerst van harte gefeliciteerd met dit waanzinnig mooie moment!

Je gaat trouwen!! Het plannen van een bruiloft kan behoorlijk stressvol zijn. Je druk maken over uw make-up hoeft hier geen onderdeel meer van te zijn. Met veel liefde en passie vertaal ik jouw wensen naar de unieke look die zorgt voor het perfecte plaatje. Je bent immers het middelpunt van de dag en hier spelen, naast je prachtige jurk/trouwoutfit, jouw make-up en kapsel een grote rol in.

Wil je stralen als bruid, in de allermooiste versie van jezelf? Samen gaan wij op zoek naar jouw unieke en persoonlijke bruidsmake-up. Ik geef een vakkundig advies waarbij jouw wensen centraal staan. Zo hoef je je geen enkele zorgen te maken en kan je optimaal en zorgeloos genieten van jouw look op de mooiste dag uit jouw leven. Alles is mogelijk bij mij! Met alle liefde en plezier verzorg ik jouw make-up en wil ik je daarnaast ook helpen met het assisteren bij de fotoshoot of helpen met aankleden. Ook het verzorgen van de huid voorafgaand aan de bruiloft en een touch-up tijdens de dag of voor het avondfeest behoort tot de mogelijkheden

Natuurlijk kom ik ook op locatie. Dus op de trouwdag kan je rustig thuis aan deze prachtige dag beginnen. Daarnaast is het ook mogelijk om de make-up van familie, bruidsmeisjes of vrienden te verzorgen. Wil je als bruidegom er ook zeker van zijn dat je straalt op deze fantastische dag en op de foto’s? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom! Neem gerust vrijblijvend contact op om een afspraak te maken voor een intake gesprek om al jouw wensen te vertalen naar een geslaagde droomdag.