HUIDPAKKETTEN

Deze exclusieve huidverbeteringspakketen zijn speciaal voor jou zorgvuldig samengesteld. Gebaseerd op huidverbetering en de weg naar een stralende huid. 

Ik heb de krachten van IK Skin Perfection voor jou gebundeld in 1 pakket voor jouw huidwens/probleem. Kies hieronder welke situatie bij jouw huid past.
Wil je een persoonlijk huidadvies? Klik dan op de button hieronder.

IK & ACNE

Acne is een van de vervelendste huidproblemen ter wereld. Dit huidprobleem ontwikkelt zich meestal rond de puberteit, maar kan ook later optreden bij volwassenen. Een acne huid vertoont vaak zichtbare symptomen zoals puistjes, mee-eters en ontstekingen.

IK & ANTI-AGE

Gelukkig worden we allemaal ouder! Wanneer je ouder wordt verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat fijne lijntjes en rimpels vertonen, wordt droger en er kunnen ouderdomsvlekken, expressielijntjes en oneffenheden ontstaan. De huid begint vanaf het 30e levensjaar te verouderen en verdient dan ook extra aandacht!

IK & DROGE HUID

Voelt je huid schraal, trekkerig of droog aan en vertoont het droogte lijntjes of schilfertjes? Meestal is een droge huid een gevolg van verkeerde gewoonten bij dagelijkse huidverzorging en of je leefgewoonten. Bij een droge huid bevat de opperhuid te weinig vetten en houdt de huid te weinig vocht vast, er zit een storing in de barrière functie.

IK & GEVOELIGE HUID

De 3 meest voorkomende symptomen van een gevoelige huid zijn, roodheid, irritatie en een trekkerige huid. Een gevoelige huid, is een huid die uit balans is. Het afweersysteem is verstoord waardoor de huid een lagere weerstand heeft tegen irriterende stoffen of schadelijke invloeden.

IK & PIGMENT

De zonbeschadigde of gepigmenteerde huid kan dof, onrustig, vlekkerig, grauw en vermoeid ogen. We spreken van een pigment probleem als teveel pigment in de huid aanwezig is. De vlekjes worden aangemaakt door pigmentcellen in de onderste laag van de opperhuid.