HUIDVERBETERING SPECIAAL VOOR de gevoelige huid

De 3 meest voorkomende symptomen van een gevoelige huid zijn, roodheid, irritatie en een trekkerige huid. Een gevoelige huid, is een huid die uit balans is. Het afweersysteem is verstoord waardoor de huid een lagere weerstand heeft tegen irriterende stoffen of schadelijke invloeden. 

De producten van IK Skin Perfection zijn volgens het NO-Label gemaakt. Dat wil zeggen zonder allerlei toevoegingen van parabenen, kleurstoffen en geurstoffen! Daarom zijn ze heel veilig en effectief te gebruiken voor een gevoelige huid. 

Wil jij jouw gevoelige huid weer in balans brengen? Dan is het volgende pakket perfect geschikt voor jou.

Lees hieronder meer

KENMERKEN VAN EEN GEVOELIGE HUID

Speciaal voor jou samengesteld

Deze exclusieve huidverbeteringspakketen zijn speciaal voor jou zorgvuldig samengesteld. Gebaseerd op huidverbetering en de weg naar een stralende huid. Ik heb de krachten van IK Skin Perfection voor jou gebundeld in 1 pakket voor jouw huidwens.

Het pakket omvat standaard:

  • SILK+: De reiniging SILK+ is een zeer zachte en milde reinigingsmilk, lotion met pH-hersteller en oogmakeup remover in één. De perfecte voorbereiding op uw skincareroutine.
  • EYE+: Een effectieve oogcontour crème die de tekenen van huidveroudering tegen gaat. Vermindert wallen en donkere kringen rondom de ogen en stimuleert de aanmaak collageen en elastine
  • PRE-RED+: 100% kalmerend serum die eerst hulp biedt bij de rode en geprikkelde huid. Een krachtige huidhersteller die de huid barrière versterkt waardoor de huid minder vlekkerig en rood is.
  • RE-COVERING+: versterkt het afweersysteem van de gevoelige huid. Verzacht, kalmeert en hydrateert. Zorgt voor optimale bescherming en herstel van de huid.
  • RECOVER+: een ultiem zachte en kalmerende huidhersteller die de extreem gevoelige huid voedt, hersteld, hydrateert en onmiddellijke verlichting geeft. Beschermt en geeft een intens gevoel van comfort.
  • MINERAL SPF+: Een krachtige hydraterende minerale zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. Voelt niet plakkerig en smeert lekker uit en laat geen witte waas achter.

Je kunt ook kiezen voor het deluxe pakket, dan ontvang je extra:

  • SCRUB+: De SCRUB+ is een exclusieve crèmepeeling die op een zachte en veilige wijze dode huidcellen verwijdert en de huid laat stralen!
  • DOUBLE+: deze exclusieve formule biedt de huid een onmiddellijke oppepper en hydrateert, voedt, beschermt en ondersteunt het herstel van de huid.
    Uitleg over de producten en hoe je ze gebruikt!

PERSOONLIJK ADVIES

Wil je een persoonlijk huidadvies? Stuur mij een bericht met jou wensen, klachten en een foto van jou huid. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.