HUIDVERBETERING SPECIAAL VOOR de Droge huid

Voelt je huid schraal, trekkerig of droog aan en vertoont het droogte lijntjes of schilfertjes? Meestal is een droge huid een gevolg van verkeerde gewoonten bij dagelijkse huidverzorging en of je leefgewoonten. 

Bij een droge huid bevat de opperhuid te weinig vetten en houdt de huid te weinig vocht vast, er zit een storing in de barrière functie. Een vochttekort in de huid verdient voor iedereen aandacht! Het pakket voor de droge huid bevat specifieke producten die ervoor zorgen dat jouw barrière functie hersteld wordt en het vochttekort wordt aangepakt!

Lees hieronder meer

KENMERKEN VAN EEN droge HUID

Speciaal voor jou samengesteld

Deze exclusieve huidverbeteringspakketen zijn speciaal voor jou zorgvuldig samengesteld. Gebaseerd op huidverbetering en de weg naar een stralende huid. Ik heb de krachten van IK Skin Perfection voor jou gebundeld in 1 pakket voor jouw huidwens.

Het pakket omvat standaard:

  • SILK +: De reiniging SILK+ is een zeer zachte en milde reinigingsmilk, lotion met pH-hersteller en oogmakeup remover in één. De perfecte voorbereiding op uw skincareroutine.
  • HYALURON+: De ultieme dorstlesser, hydrateert maximaal en geeft een liftend effect. Gelaat- en oogcontourserum in 1!
  • HYAMAX+: Een geconcentreerde vochtbooster die door de combinatie van unieke ingrediënten de huid onmiddellijk hydrateert en hersteld. Herstelt het vochtgehalte tot op celniveau en behoudt zo de elasticiteit en stevigheid van de huid.
  • DOUBLE+: deze exclusieve formule biedt de huid een onmiddellijke oppepper en hydrateert, voedt, beschermt en ondersteunt het herstel van de huid.
  • MINERAL SPF+: Een krachtige hydraterende minerale zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. Voelt niet plakkerig en smeert lekker uit en laat geen witte waas achter.

Je kunt ook kiezen voor het deluxe pakket, dan ontvang je extra:

  • RE-HYDRATING+: Werkt verzachtend, hersteld de vochtbalans, gaat tekenen van huidveroudering tegen en laat de huid weer stralen.
  • SCRUB+: De SCRUB+ is een exclusieve crèmepeeling die op een zachte en veilige wijze dode huidcellen verwijdert en de huid laat stralen!
  • Uitleg over de producten en hoe je ze gebruikt!

PERSOONLIJK ADVIES

Wil je een persoonlijk huidadvies? Stuur mij een bericht met jou wensen, klachten en een foto van jou huid. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.