NATUURLIJKE MINERALEN MAKE-UP

HEB JE VRAGEN OVER WELKE MAKE-UP BIJ JOU PASt?

Of weet je niet goed hoe je de make-up het beste kan benutten bij jou gezichtsvormen? Geen idee welke kleur foundation of oogschaduw jouw huid en ogen laten stralen? Als Your Personal Skin Coach help ik je hier graag bij! In een persoonlijke masterclass geef ik jou de tips die jij nodig hebt om elke dag te stralen! Daarnaast krijg je een op maat gemaakt kleurenadvies mee naar huis. Lijkt je het leuk om met vriendinnen een masterclass te volgen? Ik organiseer ook masterclasses voor groepen tot 6 personen!

Besteed je liever je make-up uit? Een speciale gelegenheid of een feestelijke gebeurtenis vraagt om een mooie make-up. Als visagist zorg ik ervoor dat je kan stralen op de manier waarbij jij jezelf prettig voelt. Dus of je nu een chique avond make-up wilt of toch gaat voor een natural look, ik verzorg het graag voor je.

Ik maak gebruik van de prachtige en zuivere natuurlijke minerale make-up van beMineral. De make-up is natuurlijk, het geeft een jeugdige uitstraling, een perfecte camouflage, is waterafstotend en bied bescherming tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. Doordat beMineral 100% zuivere mineralen gebruikt is het zelfs geschikt voor de meeste gevoelige huid. beMineral is bied een compleet make-up assortiment.

Bent je geïnteresseerd in een masterclass advies of stralende make-up? Stuur mij gerust een bericht, ik help je graag verder.