HUIDVERBETERING SPECIAAL VOOR PIGMENT

De zonbeschadigde of gepigmenteerde huid kan dof, onrustig, vlekkerig, grauw en vermoeid ogen. We spreken van een pigment probleem als teveel pigment in de huid aanwezig is. De vlekjes worden aangemaakt door pigmentcellen in de onderste laag van de opperhuid. 

Om jouw huid weer te laten stralen in het uiterst belangrijk om elke dag van het jaar een zonbescherming te dragen! Dit pakket helpt jou pigmentatie te verhelderen en jouw huid te laten stralen. 

Daarnaast werkt het ook op de anti-ageing.

Lees hieronder meer

KENMERKEN PIGMENT

Speciaal voor jou samengesteld

Deze exclusieve huidverbeteringspakketen zijn speciaal voor jou zorgvuldig samengesteld. Gebaseerd op huidverbetering en de weg naar een stralende huid. Ik heb de krachten van IK Skin Perfection voor jou gebundeld in 1 pakket voor jouw huidwens.

Het pakket omvat standaard:

  • SILK+: De reiniging SILK+ is een zeer zachte en milde reinigingsmilk, lotion met pH-hersteller en oogmakeup remover in één. De perfecte voorbereiding op uw skincareroutine.
  • SCRUB+: De SCRUB+ is een exclusieve crèmepeeling die op een zachte en veilige wijze dode huidcellen verwijdert en de huid laat stralen!
  • BRIGHT+: Revolutionaire huidoplichtende formule die de zichtbare sporen van overmatige pigmentvorming vermindert. Remt de productie van pigment en ouderdomsvlekken.
  • RE-NEWING+: Voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal, waardoor de huid weer gaat stralen.
  • RELIFT+: Zeer exclusieve gezichtscrème die het verouderingsproces vertraagd en de huidstructuur verbeterd. Reduceert rimpels, stimuleert collageen aanmaak en remt de vorming van ouderdomsvlekken.
  • MINERAL SPF+: Een krachtige hydraterende minerale zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. Voelt niet plakkerig en smeert lekker uit en laat geen witte waas achter.

Je kunt ook kiezen voor het deluxe pakket, dan ontvang je extra:

  • DOUBLE+: deze exclusieve formule biedt de huid een onmiddellijke oppepper en hydrateert, voedt, beschermt en ondersteunt het herstel van de huid.
  • EYE+: Een effectieve oogcontour crème die de tekenen van huidveroudering tegen gaat. Vermindert wallen en donkere kringen rondom de ogen en stimuleert de aanmaak collageen en elastine.
    Uitleg over de producten en hoe je ze gebruikt!

PERSOONLIJK ADVIES

Wil je een persoonlijk huidadvies? Stuur mij een bericht met jou wensen, klachten en een foto van jou huid. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.